Welkom bij de

KLEINE EN GROTE FEITH

Wonen in de Kleine en Grote Feith is meer dan alleen wonen in een mooi appartement

Feithplein is stadswonen in een groene oase.

De Kleine en Grote Feith

Twee prachtige woontorens in hartje Voorburg dichtbij Den Haag centrum. Je beschikt over een ruim huurappartement met riant balkon en hebt een parkeerplaats in de inpandige parkeergarage. Je woont er in één van de 95 ruime en luxe afgewerkte twee- of driekamerappartementen. De woonoppervlakte varieert tussen 63 en 106 m².

De appartementen beschikken over een luxe keuken met Siemens apparatuur, een hoogwaardig afgewerkte badkamer en een comfortabele woonkamer met veel lichtinval door de hoge plafonds en grote raampartijen.

Bewoners kunnen genieten van een grote gemeenschappelijke tuin geïnspireerd op het naastgelegen Noteboompark.

De Kleine Feith wordt in mei opgeleverd en is nu te huur. De Grote Feith komt binnenkort in verhuur.

Aan het Feithplein woon je in een modern, stijlvol en comfortabel woongebouw in een parkrijke omgeving.

Previous
Next

Wonen in het hart van Voorburg

Het Feithplein heeft de ideale ligging in Voorburg. Direct naast winkelcentrum Julianabaan en het Noteboompark. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

Zo zijn sportfaciliteiten op steenworp afstand en is er een groot theater gevestigd in het complex. Daarnaast, zijn er in de omgeving diverse voorzieningen te vinden zoals een zwembad, musea, zang- en toneelverenigingen, film- en fotoclub, een kookstudio en een verscheidenheid aan sportverenigingen.

Ervaar de charme van een karakteristiek gebouw gecombineerd met modern wooncomfort.

Bereikbaarheid

Kleine en Grote Feith zijn uitstekend bereikbaar per auto, bus en tram. Op het nabijgelegen Prins Clausplein komen de belangrijkste snelwegen van Nederland samen. Met de auto sta je binnen 10 minuten in het centrum van Den Haag en met de tram binnen 15 minuten.

Inschrijven?

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij direct contact met u op.