Welkom bij

Burgemeester Feithplein 143

Dit ruime 2-kamerappartement met hoge plafonds en veel lichttoetreding heeft een woonoppervlak van 72 m². Het appartement is uniek door de luxe keuken en badkamer.

verhuurd

72 m²

Zevende verdieping

2 kamers

Noordoost

Parkeerplaats (1)

Siemens keuken

Externe berging

Het appartement

Je woont hier in een appartement met een hoog afwerkingsniveau. Zo geniet je iedere dag van de luxe keuken met Siemens apparatuur. De keuken is afgewerkt met witte frontdeuren en een antraciet kunststof aanrechtblad. Een keuken met allure dus!

De lichte en ruimtelijke woonkamer is de ideale plek om te vertoeven. En loop je naar buiten, dan gaat het woongenot verder op jouw eigen riante balkon. De ligging van dit balkon is op het noordoosten en dat zorgt dat je heerlijk kunt opstaan met de zon op het balkon. En op de 7e verdieping heb je een prachtig uitzicht over het vele groen in de omgeving.

Daarnaast beschik je over een royale slaapkamer. De badkamer en het separate toilet zijn voorzien van mooi sanitair met Grohe kranen. Naast de keuken is er een ruime inpandige bergruimte. Daar is veel ruimte voor bijvoorbeeld een wasmachine, droger en opslag.

Jouw auto parkeer je in de inpandige parkeergarage. Hier vind je ook een eigen ruime externe berging waar je je fiets en persoonlijke items op kunt bergen.

Daarom huren bij
de Kleine Feith