Welkom bij

Burgemeester Feithplein 126

Dit ruime 2-kamerappartement met hoge plafonds en veel lichtinval heeft een woonoppervlak van 68 m². Het appartement is uniek in het plan door de zeer luxe keuken met kookeiland, een en suite badkamer en een extra groot balkon.

verhuurd

68 m²

Vijfde verdieping

2 kamers

Zuidwest

Parkeerplaats (1)

Siemens keuken met kookeiland

Externe berging

Het appartement

Je woont hier in een appartement met een hoog afwerkingsniveau. Zo geniet je iedere dag van de luxe keuken met Siemens apparatuur én een kookeiland. De keuken is afgewerkt met witte frontdeuren en een antraciet composiet aanrechtblad. Een keuken met allure dus!

De lichte en ruimtelijke woonkamer is de ideale plek om te vertoeven. En loop je naar buiten, dan gaat het woongenot verder op jouw eigen riante balkon. De ligging van dit balkon is op het zuidwesten en dat zorgt voor extra veel zonuren. Op de 5e verdieping geniet je van een prachtig uitzicht over het vele groen in de omgeving.

Daarnaast, beschik je over een royale slaapkamer met en suite badkamer. De badkamer en het toilet zijn voorzien van mooi sanitair met Grohe kranen. Het separate toilet bereik je vanuit de hal. Naast de keuken is er een ruime inpandige bergruimte. Daar is veel ruimte voor onder andere een wasmachine, droger en opslag.

Jouw auto parkeer je in de inpandige parkeergarage. Hier vind je ook een eigen ruime externe berging waar je je fiets en persoonlijke items op kunt bergen.

Daarom huren bij
de Kleine Feith