Welkom bij

Burgemeester Feithplein 241

Dit ruime 3-kamerappartement heeft hoge plafonds en veel lichtinval. Het appartement heeft een woonoppervlak van 80 m². Het appartement is uniek door de zeer luxe keuken en badkamer.

verhuurd

80 m²

Zevende verdieping

3 Kamers

Noordoost

Siemens hoekkeuken

Externe berging

Parkeerplaats (1)

Prognose
september

Je kan hier in september wonen!

Het appartement

Je woont hier in een appartement met een hoog afwerkingsniveau. Zo geniet je iedere dag van de luxe keuken met Siemens apparatuur. De keuken is afgewerkt met witte frontdeuren en een antraciet composiet aanrechtblad. Een keuken met allure dus!

De lichte en ruime woonkamer is de ideale plek om te vertoeven. En loop je naar buiten, dan gaat het woongenot verder op jouw riante balkon. De ligging van dit balkon is op het noordoosten. Het appartement is gesitueerd op de 7e verdieping en daarmee heb je een prachtig uitzicht over het vele groen in de omgeving.

Het appartement beschikt over twee royale slaapkamers. De badkamer en het toilet zijn voorzien van mooi sanitair met Grohe kranen. Het separate toilet bereik je vanuit de hal. Er is een ruime inpandige bergruimte in het appartement. De bergruimte biedt veel ruimte voor bijvoorbeeld een wasmachine, droger en opslag.

Je hebt één parkeerplaats in de inpandige parkeergarage. Hier vind je ook een eigen ruime externe berging waar je je fiets en persoonlijke items op kunt bergen.

Daarom huren bij
de Grote Feith